Monday, April 9, 2012

Pääsiäisen Asuntoesittely

By Pia's super energinen Pia käväisi "asuntoesittelyssäni" pitkänä perjantaina. Kieltämättä vähän jännitti. Omaan kotiin on silmä niin tottunut että olin kovin huolissani siitä mitä sisustusalan konkari ajattelisi asunnostani. Pian konsultaatio käynniltä (kuten me itse sitä kutsuimme) odotin myös "rakentavaa kritiikkiä".  Uusi näkökulma ja uudet ideat. Ja niitä tulikin. Luulen että Pia oli tällä kertaa vieraskorea eikä ladannut ihan vielä täyttää totuutta ;).Vierailustaan minun kotonani Pia kirjoitti omassa blogissaan hauskan ja elävän tarinan. Kiitokset energiselle ja iloisella Pialle.
2 comments:

  1. Ja minä vielä kommentoin Pian blogiin, että ois kiva tutustua sun blogiisi ja nähdä tulevaisuudessa lisääkin tuon superkauniiin kodin nurkista kuvia, hih ;) Mutta mähän olenkin jo blogisi seuraaja!
    Tuskin Pia oli yhtään vieraskorea, niin ihanan näköistä teillä on siellä, että oksat pois!
    Kotinne on siis todella kaunis :) ja Hugo-poika huippu suloinen ja energisen oloinen pakkaus!

    ReplyDelete
  2. Kiitokset Liisa. Seuraan blogiasi ja usein ihastelen sinun löytämiä aarteita sieltä Saksan maalta. Ja kuinka ihanat maalaismaisemat! Olisi itsekkin kiva tehdä aarteiden metsästys reissu Keski-Eurooppaan, kontillinen aarteita mukaan ;).

    ReplyDelete