Saturday, January 7, 2012

Antique French siphon

Antique, French siphon made from a thick glass. I fancy these bottles but how to clean a siphon.I guess that the external part of the bottle can be simply cleaned with soap, dish washing liquid and a sponge. But cleaning the inside of the siphon bottle is a more complex thing. So how to open siphon bottle without breaking it?


4 comments:

  1. Heippa!

    Täytyypä sanoa, että esitit pahan kysymyksen.
    Mulla on myös yksi siphon ja siinä on ainakin niin lujasti korkki kiinni,joten en edes yritä sitä auki.
    Mistä olet nuo kirkkaat löytäny?
    Blogisi löysin, kun Pia sitä kerran mainosti.
    Kivoja kuvia, ihanaa Jdl-tyyliä...
    Laita vähän laajempiakin kuvia talostanne esille,
    olisi mukava katsella niitä.
    Tuolla oli yhdessä kuvassa hienot mustat, rouheat kynttelikkö ja lautanen, mistä ne olet ostanu?
    Käväisin kirppiksellä yks päivä ja eräällä asiakkaalla oli kädessä vastaavanlainen hopeinen kynttelikkö. Arvaa harmittiko, kun en itse sitä huomannu.
    Terkuin katja

    ReplyDelete
  2. Hei Katja, kiitokset kun piipahdit blogissa. Ja tietty Pialle kiitokset lobbauksesta. Olen tässä vasta hiljattain tätä bloggausta käynnistelly ja tavoitteena on ihan aktiivinen postaus. Mun siphonseista vihreät versiot on Pialta ja noi kirkkaat bongasin taannoin Anne's past & present liikkestä Liisankadulta. Olipa muuten ensimmäinen kerta muutenkin ko butiikissa. Ihastuin kovin myös niihin Tolix tuoleihin. Itse haluaisin sellaisen oikein antiikkisen ja vähän ruosteisen tai sitten oikein matta musta. Kivoja ovat ja jopa yllättävän hyviä istua.

    P.S se musta rouhea kynttelikkökin on Pialta takavuosina hankittu, yksi suosikkini joka ei ole mennyt kiertoon vaikka lähes kaikki tavara on useaan kertaan kiertänyt

    ReplyDelete
  3. Haa... löysinpäs "sinut." Kotiasi kun katselin niin tuli tunne; kuin kotiin olisi tullut. :) Itse olen myös tuota sifoni -asiaa miettinyt vaan en keinoa noiden puhdistukeen tiedä, sisällä omissani lienee vettä (?) tms. ja ovat suoraan sanottuna aika sottaisen näköisiä, vanhoja kun tietysti ovat.
    Mukavaa viikonloppua.

    ReplyDelete
  4. Hei, kiitokset kuin löysit tiesi Tapipetitin sivuille. Bloggausta tässä tosiaan vasta olen aloitellu joten postauksia ei vielä niin kovin paljoa ole kertynyt. Näyttää tosiaan siltä että meidän sisustustyyli ja maku on samanlainen ;)

    ReplyDelete