Thursday, May 17, 2012

JDL lampunjalka

Aivan olen ihastuksissani. Hankin itselleni tämän JDL:än laavasta tehdyn lampunjalan ja täytyy sanoa että olen todella tyytyväinen. Iso JDL:än pellavainen lampunvarjostin sopii kuin nuppi käteen. Aivan myyty. Lampunjalat on käsin tehty Mt. Pinatubon laavakivestä. Unique Product! Mene ja tiedä vaikka säteilisi jotain maaäidin parantavaa voimaa, can only hope so. Ei sillä että täällä nyt mitenkään erityisen sairaita oltas. Sisustuksessa suosin kuitenkin aina aitoja maanläheisiä materiaaleja.5 comments:

 1. Moi!

  Mulla myös olkkarissa tuollaiset lamput, tosin pienemmillä varjostimilla, koska ovat sivupöydällä/kaapin päällä, niin vievät vähemmän tilaa. Lamput on ihanat, mä tykästyin niihin heti, kun tulivat livingin uutuuksiin.
  Pakkohan ne oli hommata.
  Kyllä nämä livingin jutut ovat vaan parhaita.
  Taidat olla samaa mieltä? =^D

  T:Katja

  ReplyDelete
 2. Samoilla linjoilla ollaan Katja ;). Olen ollut JDL fani jo jonkun aikaa ja täytyy sanoa että fanitus jatkuu. Muutamat JDL:än uutuudet ovat olleet sellaisia että ensin en ole oikein syttynyt niille, mutta pian huomaan haluavani niitä suunnattomasti.

  ReplyDelete
 3. Täällä on fanitettu vuodesta 2009 lähtien, kerätty on posliiniastioita ym. Nytkin keittiöön kotiutui ihana lasiovellinen astiakaappi. Ihania tuotteita, "onneksi" sieltä löytyy sellaisiakin, joita ei välttämättä halua itselle. Kävisi liikaa lompsan päälle =^D =^D
  Näitä ei onneksi joka kodissa näe, verrattuna johonkin riviera maisoniin.
  Vielä kun saisi ne ektorpit ja päälle jdl-pellavapäälliset.
  T:Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu ei ole harrastus ihan halvimmasta päästä. Ja toivotaankin ettei JDL:stä tule mitään massavillitystä ;). Itse himoitsin samaa lasiovellista astiakaappia mutta ei ole paikkaa, tai sitten pitänee sille raivata paikka. Se on aika massiivinen kooltaan joten tarvii myös ilmaa vähän ympärille tullakseen edukseen.

   Delete
 4. Mä purkasin keittiöstä yläkaapit pois ja laitoin niiden alakaappien päälle. Sisustusideoihin laitoin kuvia, kun ei oo vielä ainakaan omaa blogia.
  Mä toivon samaa kanssa, mutta uskonpa ettei niin käy, koska tuotteita ei oo myynnissä joka putiikissa.
  -katja-

  ReplyDelete